Onderhoud

Onderhoud

Niets is zo vervelend als een auto die het plotseling begeeft of kuren vertoont. Wist u dat u dit kunt voorkomen door goed onderhoud? Bij AutoCrew Demo in Demostad kunt u met een gerust hart uw auto laten onderhouden, of u nou een oude of een nieuwe auto hebt. Uw fabrieksgarantie blijft bij ons namelijk gewoon behouden. U kunt bovendien voor ieder automerk en alle soorten auto’s bij ons terecht.

Wat is onderhoud?

 

Een onderhoudsbeurt kunt u eigenlijk zien als een controle. U dient uw auto volgens het onderhoudsboekje te onderhouden. In dit boekje geeft de autofabrikant aan welk onderhoud wanneer uitgevoerd moet worden. Vaak geeft de auto dit ook zelf aan.

 

Bij AutoCrew Demo werken we voornamelijk met onderdelen van Bosch. Deze onderdelen worden ook gebruikt door de fabrikant van uw auto. Bovendien onderhouden wij de auto volgens de specificaties van de fabrikant. Als er nog fabrieksgarantie op uw auto zit, blijft die bij ons behouden.

 

Daarnaast volgen onze monteurs jaarlijks technische trainingen bij Bosch. Hierdoor zijn wij altijd sneller en beter dan wie ook op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen. Bij AutoCrew Demo is uw auto dus in goede handen!

Waarom onderhoud?

De belangrijkste reden voor onderhoud is het voorkomen van pech onderweg. Als jouw auto goed onderhouden is, is de kans op pech namelijk veel kleiner. Onderhoud zorgt er ook voor dat je veiligheid niet in gevaar komt én je hoeft je minder zorgen te maken over dure, onverwachte reparaties.

Olie verversen

Door op tijd uw motorolie te verversen, houdt u de motor van uw auto gezond. Rijd u te lang door met oude olie, dan raakt deze verzadigd met vuil en condens. Na verloop van tijd verliest de olie dan ook zijn smerende en koelende werking. Dit zorgt ervoor dat uw motor sneller slijt, meer brandstof verbruikt en meer schadelijke gassen uitstoot. Onze monteurs weten precies welke olie er in uw auto hoort! Ook voor het verversen van de olie in uw auto kunt u dus bij AutoCrew Demo terecht!

Help! Waarschuwingslampjes branden

De waarschuwingslampjes in uw auto zijn hét signaal om naar AutoCrew Demo te gaan. Een brandend waarschuwingslampje wijst namelijk op een storing. Dat kan iets kleins zijn, maar ook iets heel ernstigs. Om onveilige situaties en motorschade te voorkomen, kunt u bij een rood of oranje lampje het best direct naar ons toe komen. Wij stellen de juiste diagnose en helpen u snel weer op weg, zonder onnodige kosten.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen