Elektrische en hybride auto's

Hybride en elektrische auto's

Hybride en elektrische auto’s werken anders dan auto’s met een verbrandingsmotor. Hybride auto’s hebben een compacte verbrandingsmotor én elektromotor aan boord. Elektrische auto’s bestaan alleen maar uit elektrische onderdelen, zoals een elektrisch accupakket, oplaadsysteem en natuurlijk een elektrische motor. Bij AutoCrew Cartechnic in Haasdonk kunt u ook terecht voor onderhoud aan uw hybride of elektrische auto! Onze monteurs zijn namelijk opgeleid en gecertificeerd om veilig en vakkundig aan hybride en elektrische auto’s te werken.

Onderhoud

 

Ondanks het feit dat u bij een elektrische auto geen motorolie, oliefilter of brandstoffilter hoeft te vervangen, heeft een elektrische auto wel gewoon onderhoud nodig. Er zijn namelijk wel veel andere onderdelen die regelmatig gecontroleerd moeten worden. Denk hierbij aan de koelvloeistof, het remsysteem en de banden. Daarnaast is het ook belangrijk dat u het accupakket tijdig laat controleren. Wanneer daar namelijk een storing of defect in ontstaat, presteert uw auto een stuk minder goed dan u gewend bent.

 

Het onderhoud van hybride en elektrische auto’s is in een aantal opzichten anders dan onderhoud aan auto’s met een benzine- of dieselmotoren. In hybride en elektrische auto’s zit veel complexe elektronica verwerkt. Daarnaast is er hoge elektrische spanning nodig voor de aandrijfsystemen van elektrische auto’s. Het is dus belangrijk dat uw auto wordt onderhouden door monteurs die weten hoe ze hier correct en veilig mee om moeten gaan en die gecertificeerd zijn om de werkzaamheden uit te voeren. (NaamAutobedrijf) in (Plaats) is hiervoor gecertificeerd: onze monteurs hebben een specifieke opleiding gevolgd bij Bosch en volgen ook regelmatig opvolgtrainingen om op de hoogte te blijven van de laatste technologieën. Ook voor onderhoud aan hybride en elektrische auto’s bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Voitures hybrides et electriques
AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen