Balanceren en uitlijnen

Ook hiervoor kun je bij AutoCrew Demo terecht!

Wat is balanceren?

Heb je last van trilling aan het stuur van je auto? Dan kan het zijn dat er onbalans in de wielen aanwezig is. Door balanceren van je wielen is dit te verhelpen. Goed gebalanceerde banden slijten minder snel en hebben betere grip op de weg. AutoCrew Demo in Demostad helpt je graag met het balanceren van je wielen!

Wat is uitlijnen?

Trekt je auto naar links of naar rechts? Dit kan komen doordat je auto niet optimaal uitgelijnd is. Door uitlijnen van de auto zorgen we ervoor dat je wielen precies recht lopen. Met een goed uitgelijnde auto slijten je banden minder snel en rijd je comfortabeler, geruislozer en veiliger. Daarnaast bespaar je brandstof! Moet je auto uitgelijnd worden? Maak snel een afspraak bij AutoCrew Demo in Demostad.

Geen onverwachte kosten

Als je een probleem hebt met je auto, voeren we eerst een diagnose uit om te weten wat er aan de hand is. Na de diagnose vertellen wij je wat we hebben gevonden en samen met jou overleggen we de mogelijkheden. Daarna kunnen we overgaan tot een reparatie. Zo heb je nooit onverwachte kosten. Bij AutoCrew Demo weet je waar je aan toe bent!

Mijn auto trilt

Een trillende auto is vervelend. Je auto rijdt oncomfortabel, je raakt eerder vermoeid en het verstoort je rijplezier. Een trillende auto wijst bovendien op een probleem; dat kan in de banden, wielen, remmen, aandrijflijn of motor zitten. De juiste diagnose stellen is dus heel belangrijk. Meestal zit het probleem in je banden en is het balanceren van de wielen de oplossing voor je probleem. De specialisten van AutoCrew Demo staan ook hierbij graag voor je klaar.

Mijn auto trekt naar links/rechts

Trekt je auto naar links of rechts tijdens het rijden? Dit is niet alleen oncomfortabel, maar ook onveilig. Daarnaast leidt het tot overmatige slijtage van de banden en een verhoogd brandstofverbruik. Als je auto naar een kant trekt is er een probleem met de banden, uitlijning, wielophanging of stuurinrichting. Om erachter te komen wat de oorzaak is van je probleem, is een grondige inspectie van deze zaken nodig. Uiteraard kun je bij AutoCrew Demo terecht voor een correcte diagnose en het juiste reparatieadvies. Dit bespreken we altijd met jou, zodat je weet waar je aan toe bent.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen